Бизнесменът Пламен Бобоков е оправдан на първа инстанция по обвинение за

...
Бизнесменът Пламен Бобоков е оправдан на първа инстанция по обвинение за
Коментари Харесай

Прокуратурата се провали по обвинение срещу Бобоков

Бизнесменът Пламен Бобоков е оневинен на първа инстанция по обвинение за незаконно държане на археологически обекти, представляващи върхове на стрели и копия. Това оповестиха за " Сега " от Окръжен съд-Русе.

Делото срещу Бобоков стана факт единствено часове след изявлението му, в което той упрекна някогашния премиер Бойко Борисов в неистина, а прокуратурата - в садизъм. Според формалното известие на прокуратурата " при претършуване в дома му в Русе са открити и конфискувани 50 броя археологически обекти – 48 броя върхове на стрели от желязо и 2 броя върхове на копие от желязо ". Разследването е извършено от екип от следователи в Окръжния следствен отдел към Окръжна прокуратура – Русе. С определение на съда бяха наложени даже и обезпечителни мерки върху имуществото на Бобоков.

Братята Пламен и Атанас Бобокови са с повдигнати обвинения за проведена незаконна група, занимаваща се с противозаконна активност, обвързвана с боклуци. По това дело прокуратурата съумя да контракти три условни присъди, откакто в досъдебната фаза държавното обвиняване подписа съглашения с Габриел Савов, Васил Богданов и Айгюн Еминов, които признаха виновността си през Специализирания углавен съд. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР